Laivaristeilyt ja kokoustilat keskellä Saimaata - Chris-Line Oy

Chris-Line Oy on ammattitaitoinen ja kokenut laivaristeilyjen järjestäjä. Olemme olleet toiminnassa jo vuodesta 1986. Vuosien varrella olemmekin tarjonneet mieleenpainuvia ja uniikkeja kokemuksia sekä unohtumattomia puitteita lukuisille juhlille ja tapahtumille. Tasokkaalla risteilijällämme on vietetty lukemattomia upeita merkkipäiviä ja onnistuneita palavereja.

Ristelijämme - M/S Christina nimeltään - sisältää asiakaspaikkoja viidellekymmenelle hengelle. Koska olemme tiiviissä yhteistyössä monien paikallisten yritysten kanssa, pystymme tätä kautta järjestämään myös ohjelmaa ja tarjoilua risteilyvieraiden iloksi.

Halusittepa risteilijästämme sitten kelluvan juhla- tai kokoustilan, voit olla varma siitä että kyseessä on taatusti erilainen kokemus. M/S Christina kiertää eteläisen Saimaan lempeillä aalloilla, upeissa suomalaisissa maisemissa. Veden ja luonnon yhdistelmä tyynnyttää mieltä ja saa rentoutumaan.  

Jos haluatte järjestää merkkipäivät, yhdistyksenne tai yrityksenne tapahtuman tai vaikkapa TyKy- tai Ty-Hy-päivät Saimaan aalloilla, ottakaa rohkeasti yhteyttä! Räätälöidään yhdessä teille sopivin ratkaisu.

Chris-Line Oy | Purjekuja 2 | 55420 Imatra | info@chris-line.fi . . . . . info.chrisline@gmail.com | www.chris-line.fi